Lackering

Vår kunniga personal hjälper Er oavsett önskemål. Oavsett om det är en ett beställningsjobb eller en försäkringsskada ser vi alltid till att resultatet blir det bästa. Nöjda kunder är för oss en självklarhet.

En billack kräver en erfaren hantverkare. Vi har många års erfarenhet av lackering, vilket också krävs för att nå det kvalitéts tänk Eskilstuna Lackforum står för. Vi har en modern anläggning och är idag en av få aktörer i Sverige som använder det allra senaste i lackväg. Färgen är vattenspädbar, miljövänlig men ändå med extremt bra egenskaper.

Kombination av vår kunskap och modern teknik gör oss bland de bästa vad gäller lackering. Vi arbetar framförallt med billackering. Men lackerar givetvis på de flesta material, allt enligt kunds önskemål.

Billackering - ett hantverk

En bra lackering kräver ett bra grundarbete. När vi är klara med grundarbetet, har vi en sammetslen yta att lägga vår lack på. Perfekt resultat och med rätt kulör.

Båtlackering och Plastrenoveringar

Vi lackerar alla typer av plast, stål eller trä konstruktioner. En slät nymålad yta gör förutom fräsch look även att du kan njuta längre tid melllan bunkring då båten drar mindre bränsle.

Detaljlack - unik design avgör

Var unik, våga pröva nya designer. Vi lackerar era designdetaljer så som ni vill ha dem. Smått som stort gör detsamma, det är bara du som sätter gränsen.